Ahmad's View

A Place Where We Share And We Care

Wednesday, November 15, 2006

Cerita Hari Ni

Pukul 9.44malam.Saya baru lepas makan sikit.Hari ni xde selera la.Mood saya agak terganggu,bukan sedih,tapi rasa pelik.Tadi kawan saya call,mula2 dia tanya kabar.Tak lama lepas tu,dia mula luahkan isi hati dia pada saya.Saya memang terkejut bila dia kata dah lama dia tunggu saya bagitau yang saya suka dia.Masalahnya,macam mana saya nak cakap,saya tak ada apa2 perasaan pun kat dia.jadi,untuk x bagi harapan,saya pun berterus terang.Saya cakap baik2 pada dia yang saya memang x boleh terima dia.Saya cakap saya lagi selera kalau kami berkawan.Tapi ada satu lagi masalah timbul lepas tu.Dia suruh saya pilih,sama ada nak jadi kawan baik dan boyfriend dia atau xkan ada apa2 hubungan terus.Hmm,nampaknya inilah masa untuk saya berpegang pada prinsip saya.Saya lebih rela hilang sorang kawan daripada ada kawan baik dan girlfriend tapi saya layan dengan x ikhlas.Apapun,akhirnya dia bagi saya masa untuk saya fikir.Tapi mcm yang you all tau la,saya xkan ubah keputusan saya.Takpela,lupakan dulu soal tu.

Saya baru lagi habis chat dengan exgirlfriend saya.Dia tegur saya masa tgh siapkan kerja tadi.Walaupun masih rasa awkward,tapi tak tau kenapa,saya rasa lega.Rasa seronok sangat dapat chat dengan dia.Tak perlulah saya bagitau apa yang saya cakap dengan dia.Apa yang saya tau,saya masih dan sangat sayang dia.Kesian dia,suhu dekat nottingham sekarang bawah 10 degree.Mesti dia sangat2 sejuk.Apapun selagi saya mampu,saya akan tunggu dia,walaupun dia memang dah ada boyfriend dan sangat hepi.Biarla saya macam ni,sayangkan dia dari jauh je(zeed,sori aaa,lho musti marah bangat gw buat statement mcm ni.hohoo!).Hm,teringat masa dulu2.Haiya,wa sudah layan qalbu nih.Roger and out!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home