Ahmad's View

A Place Where We Share And We Care

Wednesday, November 15, 2006

M.I.X.E.D

Assalamualaikum.

Yay,dah genap 2 minggu saya x update blog nih!Hmm,bz betul la kebelakangan ni.Seminggu yang lepas,pc sy buat hal lagi.Saki baki kesan kena petir masih terasa.Dah la Yahoo ada masalah dalam 5 hari ni.Sabar je la.Nasib baik Ikhsan tolong saya fixed apa2 yang x betul.Tapa masalahnya sekarang,banyak file saya yang dah dibacked up bercampur campur.Tension je!

Hari ni saya dah agak free.Kerja banyak yang dah proceed,borang payment untuk KWSP dah hantar,kad saya yang baru dah siap,telefon VoIP saya pun dah nak sampai dan banyak lagi la benda2 yang selama ni menyusahkan hati saya dah setel.Tinggal nak bayar payment untuk Kementerian Kewangan je.Alhamdulillah.

Tadi saya chat dengan Alap.Nampaknya semua kawan saya tengah dalam masalah tersendiri rupanya.Dia tengah dalam minggu exam.Ada salah satu paper yang dia jawab berkemungkinan boleh fail.Hmm,x tau nak komen macam mana.Dahla dia belajar course Nuklear.X reti ah!Selain daripada dia,ramai lagi kawan2 saya yang ada kes macam2.Takpela,kalau x ada masalah jadi macam orang gila pulak kan.Apa yang penting,cara kita berdepan dengan masalah.



0 Comments:

Post a Comment

<< Home