Ahmad's View

A Place Where We Share And We Care

Wednesday, November 01, 2006

Whoa.......

Assalamualaikum.Camne geng semua?Bes x raya tahun ni?Untuk saya raya tahun ni agak lain sikit daripada yang sudah2.Pertama,saya beraya sebagai student dan pekerja.Kedua,saya x pergi rumah nenek masa raya pertama walaupun rumah dia cuma 10 langkah je dari rumah saya.Demam!Ada jugak alasan2 lain,tapi takpelah.Tak baik kenang2 sangat benda yang dah lepas.

Dalam seminggu ni saya dapat banyak email yang bertanya,"Kenapa awak tak buat blog dalam bahasa inggeris?".Haa,ni yang nak bagitau ni.Sebenanya dalam diam2 selama ni saya mmg tengah buat satu site dalam bahasa inggeris.Bukan blog tau.Insyaallah dalam tu akan tersenarai jurnal saya,hasil gambar2 yang saya ambik(biasala,minat fotografi kan!),soal jawab dengan guests dan kawan2.Yang lain2 tu masih KIV lagi.Bukan murah woo nak buat website yang ada url sendiri.

Ha,baru saya ingat.Rupa2nya saya belum tido lagi sejak malam tadi!Patutla mengantuk.Takpela,x baik tido lewat petang kan.Lagipun ustaz saya akan sampai x lama lagi.Maka perlulah saya bukak buku karang.Selain tu jugak kalau bole saya nak mintak tolong ustaz saya tu trim rambut saya.Dia nih masa kat Cairo dulu mmg selalu ambik upah potong rambut.

Hari ni saya agak down sikit,dari tengahari masa kat ofis lagi.Tapi takpela,selagi hidup,kenalah ada semangat sikit.Tapi kesannya untuk saya hari ni,saya agak moody dan kurang bercakap.Jadi apa saja perasaan saya semuanya terluah dekat sini.Okla,jumpa lagi malam nanti.Salam.

*Deni,Zeed,Mie,Laf,Jien,mintak maaf psl hari ni.Tadi korang nak tau kan kenapa?well,ada kena mengena dgn statement kat salah satu posting aku kat sini.keyword-lepas aku cakap psl cite eurotrip.once again,i'm sorry guys.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home